Чернівчани зібрали для родин загиблих солдатів понад 82 тисячі гривень

Чернівчани зібрали для родин загиблих солдатів понад 82 тисячі гривень Понад 82 тисячі гривень для родин вояків, які загнули у бою під містом Щастя Луганської області, зібрали чернівчани. Про це 23 червня на брифінгу повідомив міський голова Олексій Каспрук.

«Висловлюю вдячність за ту підтримку родинам загиблих, яку надала наша громада – каже міський голова. – Тільки на сходах Ратуші волонтери зібрали 18 800 гривень та 25 євро. У військовій частині 300-го полку під час прощання було зібрано 30200 гривень, на організацію поминальних обідів комітет підприємців Буковини передав 33 тисячі гривень. Ми відпрацьовуємо також і надання допомоги з міського бюджету, хоча ситуація із фінансуванням у Чернівцях, як і у всій Україні, критична. Зробимо все від нас залежне, аби родини, які втратили найдорожче – синів, чоловіків, як в інших містах України, яких спіткало таке ж горе, отримали з бюджету по 100 тис. грн.», – повідомив Олексій Каспрук.

Міський голова закликав усіх чернівчан не бути байдужими і продовжувати збір допомоги для чернівчан, які несуть військову службу в зоні АТО. Він зазначив, що міська влада допомагатиме волонтерам у цій роботі і сприятиме тому, аби допомога надходила за призначенням.

peredplata