Ані Лорак відмовляється коментувати зради чоловіка

Ані Лорак відмовляється коментувати зради чоловікаОстаннім часом у пресі зачастили новини про те, що в родині Кароліни і Мурата не все в порядку. Нібито через постійні зради чоловіка Ані Лорак має намір подати на розлучення. Чутки регулярно підживлював чоловік співачки, якого постійно бачили в нічних клубах в компанії інших дівчат. Ситуацію розпалило і скандальну заяву Отара Кушанашвілі про шлюб Ані Лорак.

\”Ані Лорак починає дізнаватись про чоловіче віроломство. Її шлюб з турком Муратом тріщить по всіх швах; не витримала випробування красива байка, що він бізнесмен, альфонс альфонсом, класичний типаж; шлюб на шляху до катастрофи. Добре, один Філіп поруч\”, – розповів телеведучий.

Прес-служба Ані Лорак чутки про її розлучення з чоловіком не хоче коментувати, але спростовувати теж не має наміру. \”Ми не будемо нічого спростовувати. Ми не даємо ніяких коментарів з цього приводу\”, – повідомила прес-аташе артистки Юлія Луньова.

В той же час небайдужі до долі співачки вже приміряють їй нового чоловіка – кращого друга і в майбутньому \”другого батька\” дочки Ані Лорак – Філіпа Кіркорова. Саме він завжди підтримує улюблену подругу, дарує дорогі подарунки і, на відміну від Мурата, був з Кароліною в її день народження.

А зовсім скоро Кіркоров остаточно порідниться з родиною Лорак, адже з дня на день співак стане хрещеним батьком маленької Софії.

peredplata