Сестра митрополита Володимира передала йому цілющої води, якої він \”попросив\” уві сні

Сестра митрополита Володимира передала йому цілющої води, якої він "попросив" уві сніМитрополиту Володимиру у київську лікарню передали води із колодязя біля хати, у якій виріс блаженнійший. Кажуть, Володимир попросив її уві сні, йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень.

Очільника Української православної церкви МП зі слабким серцем, хворобою Паркінсона і раком шлунка два тижні тому у вкрай важкому стані привезли у лікарню. У цей же час на його малій батьківщині на Хмельниччині сестра побачила Володимира уві сні.

\”Це не вигадки, це щирий мій сон. Сниться мені, що він приїхав. Беру благословення в нього, кажу: \”Владиченька, може, вам щось треба, чимось допомогти?\” Він каже: \”Ти знаєш, я хочу води з нашої криниці\”. І я проснулася\”, – розповіла двоюрідна сестра митрополита Людмила Добровольська.

Після цього вона набрала у криниці води та передала пляшечку до лікарні, де перебуває Володимир.

Решта односельців Володимира чекають на його третє воскресіння. Кажуть, що за свої 78 років він уже двічі повертався з того світу. \”Бувало так, він захворіє, а пройде місяць-два, блаженійший воскресає, зовсім інша людина\”, – розповіла ігуменья Преображенського жіночого монастиря Любов.

У Києві лікарі воду прийняли та пообіцяли, що цього ж вечора Володимир її поп\’є.

Два дні тому у митрополита відкрилася шлункова кровотеча. Те, що він із хворим серцем поборов кризу – справжнє диво, зауважили медики. Вони додали, що наразі пацієнт у медикаментозному сні, а його стан обнадіює.

\”Це легкий сон, коли людину не чіпаєш, вона лежить із закритими очима. Але коли людини торкаєшся, вона може відкрити очі, реагувати. Він у свідомості. Кризовий момент пройшов. Його стан трохи покращився\”, – запевнив завідувач відділення інтенсивної терапії Київського інституту серця Ігор Кузьмич.

Тим часом стало відомо, що Янукович і Ко доводили до смерті митрополита Володимира за наказом патріарха Кирила. Війна за голови і душі вірян, а також за вплив на Московський патріархат УПЦ триває вже давно і митрополит Володимир ледь не став її жертвою.

Кореспондент ТСН Валентина Мудрик

peredplata