Український екстрасенс про «Боїнг», дружину Порошенка і смерть Путіна

Український екстрасенс про «Боїнг», дружину Порошенка і смерть ПутінаУкраїнський медіум Максим Гордєєв пролив світло на причини авіакатастрофи під Донецьком і відповів на багато питань, які хвилюють українців останні півроку

Відомий український екстрасенс-медіум Максим Гордєєв, який брав участь у двох сезонах шоу «Битва екстрасенсів», зустрівся з ДеПо в своєму офісі. Медіум погодився розповісти про те, що кажуть карти, парфуми і зірки про останні події. Як з\’ясувалося у розмові, Гордєєв входить в п\’ятірку найкращих екстрасенсів світу і часто співпрацює з поліцією країн Європи. На рахунку українця більше 25 розкритих справ на території Німеччини та Литви.

ПРО РОСІЮ

– Усі дуже бояться Росії, хоча вона вже не уявляє того, що було раніше. Росія слабка, і її громадяни не зацікавлені у війні. Проблема в тому, що РФ в багатьох моментах рівняється на Америку. Усюди американські девайси, американська тематика, символіка. Вся Москва в американських аксесуарах, прапорах. Зараз війна більше не в звичному розумінні цього слова, а війна інформаційна.
Я давно хотів звернутися до росіян і президента РФ. Аварія в московському метро – це тільки початок. Карма – це така штука, яка дуже сильно б\’є. Те, що буде далі відбуватися з Росією, за те, що вона вже зробила з Україною, яка її годувала і підтримувала, кармічно повернеться. Всі, хто допустив це, брав участь у подібному, всі будуть покарані. Вищий суд існує, і душі тих людей, які допустили таку ситуацію з Україною, будуть горіти в пеклі.

ПРО ПУТІНА

– Все, що він зробив, йому просто так з рук не зійде. Він буде дуже сильно мучитися. Все почнеться з хвороб, і просто так цей світ він не покине. Ненависть великої кількості людей рано чи пізно його накриє. Він вважає, що буде правити вічно. Гітлер теж так думав… Те, що з ним буде відбуватися, буде жахливим наслідком. Він вже мучиться і розплачується за гріхи. Я вам більше скажу: він вже помер! Це пов\’язано з його особою, і справа не в пластичних операціях, він вже тоді помер. Все сильно змінилося десь посередині його правління. Починав він абсолютно іншою людиною.

ПРО БОЇНГ

– Я відчуваю, що в цьому винні і Росія, і Україна. Під керівництвом російського начальства українці, швидше за все, випустили ракету. Я відчуваю, що стріляли з території України, а не з російського кордону.
Ракета була випущена спеціально, але метою був не пасажирський літак.
Я відчуваю, що ті, хто випустив ракету і віддав наказ, вже покарані. Їх вже зняли і забрали.
За «Боїнгу» вже відомо багато. Остаточну відповідь буде протягом декількох місяців. Все буде відомо на урядовому рівні, але цього буде достатньо.

ПРО ТЕРАКТИ

– Я розробив унікальну систему ворожіння під назвою «Куб». Є 13 кубиків, які мають цифри і букви. Днями я кинув ці кубики, і мені прийшло послання. Я хочу зараз його озвучити, адже це дуже важливо. Жителям Маріуполя треба бути вкрай обережними 5 серпня. Там велика ймовірність теракту і провокацій, які готує РФ. На кубику випало РФ, бій і букви М А Р П О і цифри, 5 і 8.
Що стосується терактів в Києві, то ймовірність їх є, але не велика. Це, швидше, залякування. За моєю інформацією, дзвінки йдуть не з України, а із сусідніх країн. Хочуть, щоб люди панікували. Не можна піддаватися паніці. Це кармічне випробування. Ми його пройдемо – все налагодиться. Я це знаю.

ПРО КРИМ

– Повірте, Крим буде наш. Всі інші міста і території залишаться українськими. Не буде ніколи інших держав на українській території. Крим зараз зроблять Лас-Вегасом. Лише через деякий час кримчани зрозуміють, наскільки жорстоко їх обдурили. Вже зараз з кожним днем все більше розчарованих і ошуканих мешканців Криму, але це не кінець, а тільки початок.
Україна завжди була єдиною і такою залишиться. Навіть той факт, що Німеччина рятує Україну від Росії, про щось говорить.

ПРО МАЙДАНІ

Прийшла пора показати всьому світові, на що ми здатні, ким ми є. І Майдан – це тільки початок. Може бути третій Майдан, і двадцятий. Українці воюватимуть до того моменту, поки не стануть вільними.

ПРО ПОРОШЕНКА

– Повірте, те, що Порошенко став зараз при владі, – це наше спасіння. Якщо він захоче вчитися і буде намагатися, а в нього є таке бажання, він може залишитися при владі надовго. Я молюся за нього, так як він єдиний чесно обраний український президент.
Можу сказати, що на картах я побачив дуже цікаву річ. Душа Петра Порошенка – це його дружина. Його любов до українського, і його українське начало – це все завдяки його дружині. Вона його підтримує, дає йому силу. Взагалі чоловік без хорошої дружини не може бути успішним і щасливим.

ПРО ЯНУКОВИЧА

– Він не повернеться. Він дуже боїться, що натовп розірве його на частини. Йому не варто повертатися в Україну.

ПРО УКРАЇНУ

– Те, що зараз відбувається, жахливо. Молоді хлопці, що борються за Україну, віддають свої душі, страждають матері. Але саме такі події врятують Україну. Саме тому наша країна вистоїть.
Українці – сильний, вольовий народ, який існує з часів Київської Русі. Ми – могутня держава, яку ніхто не зможе перемогти. Ми про це забули, а даремно, адже саме усвідомлення цього – запорука швидкої перемоги українців у цій війні.
Ми не повинні думати, що ми програємо. Ми ніколи не програємо, нікому. Цю думку ми повинні пам\’ятати кожен день. Ми повинні молитися за Україну. Ми завжди були №1 і єдине, що нам заважало, це наше рабське минуле. Ми – серце Європи.

Джерело

peredplata