На 62-му році життя перестало битися серце Миколи Вережана

На 62-му році життя перестало битися серце Миколи ВережанаЧернівецька обласна державна адміністрація, Чернівецька обласна рада з глибоким сумом сповіщають, що 19 жовтня 2014 року раптово пішов з життя колишній начальник відділу роботи із зверненнями громадян та доступу до публічної інформації апарату Чернівецької облдержадміністрації Микола Павлович ВЕРЕЖАН.

На 62-му році життя перестало битися серце справжнього професіонала, висококваліфікованого фахівця, досвідченого службовця, який віддав службі в органах державного управління та місцевого самоврядування понад 20 років плідної, натхненної праці. Відвертий, щирий, принциповий, чесний та безкорисливий, завжди готовий до добрих справ і благородних вчинків, Микола Павлович користувався незаперечним авторитетом та повагою серед колег, численних друзів і товаришів, творчо підходив до виконання відповідальних громадських доручень та обов’язків профспілкового активіста.

У ці скорботні дні ми щиро поділяємо сум і тугу рідних та близьких покійного, які назавжди втратили турботливого сина, люблячого чоловіка,дбайливого батька, уважного дідуся, вірного друга і надійного товариша.

Світлий, щемливий спомин про Миколу Павловича ВЕРЕЖАНА навіки залишиться в серцях усіх, хто мав честь знати цю шляхетну людину, жити та працювати поруч з ним.

peredplata