Біблійні пророцтва про Україну: Битва при Армагеддоні, падіння Вавилону і нова щаслива земля

Біблійні пророцтва про Україну: Битва при Армагеддоні, падіння Вавилону і нова щаслива земляЦе важко уявити, але у Біблії є рядки, які в точності описують те, що відбувається в Україні. Майдан, війна, кровопролиття – зашифровані іншими словами, але паралель очевидна

Ніхто не знає останнього часу окрім як Творець, сказано у Святому письмі. Багато народів у лихоліття різних епох проглядали настання кінця світу, але світ продовжував існувати. Однак те, що події в Україні і навколо неї співставні з найдраматичнішими сторінками історії людства і мають відображення в біблійних одкровеннях про Армагедон, не викликає сумніву. Ось як про занепад людства казали пророки. Деякі паралелі з нашою сучасністю дійсно дивують і бентежать.

Книга пророка Ісаї 59:7-19

7. Швидкі до зла їхні ноги, вони летять пролити кров безвинну. Думки їхні – думки беззаконні, спустошення та погуба на їхніх дорогах. 8. Мирні путі їм невідомі, немає правосуддя на їхніх стежках… 14. І правосуддя назад відступилося, а справедливість здалека стоїть, бо на МАЙДАНІ спіткнулася істина, правда ж не може прийти. 15. Правда зникла; хто ж зла цурається, того обдирають. Господь це побачив і обурився, що суду немає. 16. Побачив, що нема нікого, і здивувався, що заступника немає. Тоді його рамено з’явилось йому на підмогу, і справедливість його підтримала. 17. Одягся у справедливість, мов у БРОНЮ; ШОЛОМ спасіння на голові в нього. Він надягнув відплату, як одежу; горливістю; немов плащем, покрився. 18. Він кожному відплатить по заслузі; противникам своїм – гнівом, і ворогам своїм – покаранням. 19. На заході побачать ім’я Господнє, і на сході його славу, бо він прийде, як бистрий потік, який жене подих Господній.

Одкровення Іоанна Богослова, 15:2-4.

Слова про Майдан у Одкровенні Іоанна Богослова. Дивно це чути, так? Аж ось почитайте, як людина часів древньої Палестини могла описати озера криги від водометів і полум’я від шин. Зауважте, що той, хто це писав, ніколи в житті не бачив ані льоду, ані палаючих шин навколо – конструкції такої у тактиці ведення бою не існувало. А уявлення про кригу взагалі не було в тому жаркому краї. Тут і про людей – “переможців звіра”, і про священників, які завжди були на Майдані.

15. 2. І бачив я ніби скляне море, змішане з вогнем; і переможці звіра та образу його, начертання його і числа імені його, стоять на цьому скляному морі, тримаючи гусла Божі, 3. і співають пісню Мойсея, раба Божого, і пісню Агнця, говорячи: великі й дивні діла Твої, Господи Боже Вседержителю! Праведні та істинні путі Твої, Царю святих! 4. Хто не убоїться Тебе, Господи, і не прославить імені Твого? Бо Ти єдиний святий. Усі народи прийдуть і поклоняться перед Тобою, бо відкрилися Суди Твої.

Зверніть увагу на слова “Відкрилися Суди твої”. З цього місця починається опис суду над гнобителями людства, їхнє покарання та відновлення нового справедливого світу. Це, власне, початок останньої частини Одкровення. Хтось скаже – та хіба буде в такій величній книзі хтось писати про нашу маленьку Україну? Та, погодьтеся, що ці події бачив увесь світ, і ми таки змінили щось у ментальності цього світу. І зараз стоїмо на порозі глобальних геополітичних змін. Але хіба не був Господь з Україною під час тих подій? Навіть вітер ніс дим завжди у потрібний бік, зима була на диво теплою, її наче хтось відводив від України до інших країн і континентів, а сніг випадав лише тоді, коли треба було будувати барикади. А згадайте голубів, випущенних під час молитви за Україну, на яких напали ворон і чайка. Хіба це не дивно?

І перемога була – як у битві Давида з Голіафом. Чи не так?

А знаєте, що далі описане в Одкровенні Івана Богослова? Битва при Армагеддоні, падіння Вавилону і нова щаслива земля.

21:4. І витре Бог усяку сльозу з очей їхніх, і смерти не буде вже, ні плачу, ні крику, ні недуги вже не буде, бо колишнє минуло.

Якщо Бог з нами, то ми маємо діяти й бути впевненими у перемозі і зараз. Все буде добре.

peredplata