У Львові \”пивна циця\” збирає черги чоловіків

У Львові "пивна циця" збирає черги чоловіківУ львівському ресторані \”Кумпель\” встановили латунну скульптуру жінки – \”пивної циці\”, потерши груди якої можна безкоштовно отримати пиво.

– Від задуму до його втілення пройшов майже рік, – каже автор ідеї Ігор Лильо. – Чоловіки завжди любили жіночі груди й завжди люблять пиво. От я поєднав ці дві речі в скульптурі \”пивної циці\”. Найдовше думали над тим, звідки має литися пиво, аби це не виглядало пошло. Вирішили, що буде із підшлункової залози на животі.

Скульптура стоїть на вході в заклад, виконана в натуральну величину – це тулуб жінки без рук та ніг, з великими грудьми. Справа на животі – спеціальний отвір для пивного бокалу. Фігура стоїть на тумбі, в якій і знаходиться бочка з пивом. Львівський скульптор Євгеній Трубега спеціально не зліпив обличчя, лише губи, аби кожен чоловік міг сам собі дофантазувати жінку.

Складний сенсорний механізм розробили викладачі львівської політехніки. Щоб отримати пиво, потрібно потерти груди скульптури. При активному доторку спрацьовують датчики і в стакан ллється напій. Кожного тижня потрібно потирати по-іншому.

– По вечорах до циці черга з чоловіків стоїть – і не через пиво. Усім просто хочеться потерти гарні жіночі груди, пофотографуватися і посміятись – каже Ігор Лильо.
Джерело: Gazeta.ua

Ольга ШВЕД

peredplata