У Чернівцях асфальтний каток в’їхав у будинок

У Чернівцях асфальтний каток в’їхав у будинокУ Чернівцях серед білого дня восьмитонний асфальтний каток підприємства МіськШЕП заїхав у стіну будинку на вулиці Марка Черемшини, 28. Як розповідають очевидці, водій машини не зміг справитись із керуванням. Мешканка цього дому Тетяна НІКІТІНА каже, що в момент, коли це сталося, її маленький син лежав у кімнаті на дивані. Коли побачила, що ліжко «рухається», відразу забрала малого.

– Це сталося в суботу приблизно о 15.00. Я з дітьми були вдома, – каже жінка. – Почули сильний гуркіт. Я подумала, що то землетрус. Від сильного удару стіна почала падати на нас. Побачили щось жовте у вікні. Це був каток, – здоровий. Він їхав від вулиці Червоноармійської. Мабуть, не спрацювало кермо. Сусіди розповідали, що він крутив кермом, але нічого не міг зробити. Водій вискочив з катка, машина вниз поїхала сама. З водієм я не розмовляла, бо в той момент у нього був такий шок. Він відразу подзвонив до свого керівництва.

У будинку постраждала стіна. Тетяна Нікітіна каже, що її треба руйнувати і будувати нову. А проводитиме ремонтні роботи в будинку підприємство МіськШЕП.

– Всі витрати на ремонт стіни наше підприємство повністю бере на себе. Нині там уже працюють наші люди, – повідомив molbuk.ua головний інженер МіськШЕПу Павло ОЛОЄ

Джерело

peredplata