Що принесе нам рік Дракона

Що принесе нам рік ДраконаНаступаючий 2012 рік – рік Дракона. Нелегкий рік. Але й важливий та успішний! Рік боїв і перемог. Рік здійснення важливих планів.

Рік Дракона вважається надзвичайно сприятливим для кар’єрного розвитку й започаткування нового бізнесу, укладення шлюбу і народження дітей. Це час великого ентузіазму і енергії, оптимізму і впевненості. Цього року можуть справдитися найфантастичніші сценарії розвитку подій.

Дракон обіцяє успіх і сприяння у нових починаннях, можна розраховувати на реалізацію найбільш амбітних планів і проектів. Отож варто наполегливо і впевнено рухатись до обраної мети, її досягнення покровитель року забезпечить неодмінно. За умови, звісно, докладених вами зусиль.

Загалом рік Дракона бажано наповнити добрими справами. Не соромитися робити добро і виявляти любов до оточуючих, оскільки в прийдешньому 2012 році усі добрі вчинки й почуття повертатимуться, зробивши коло від однієї людини до іншої, збагатившись новою силою і позитивною енергетикою. В результаті душі людей стануть світлішими, а світ — кращим.

Рік Дракона має і свої недоліки. Те, що легко отримати, може бути складно втримати. І якщо вам посміхнулася Фортуна, то не варто розраховувати, що так буде завжди, або що ви остаточно посіли вершину омріяного олімпу. Отож серйозніше поставтеся до правильності вибору мети, інакше, досягнувши її, ризикуєте розчаруватись і втратити інтерес до подальшого руху вперед.

Щурам рік Дракона обіцяє успіх як в роботі, так і в особистому житті. Ділові питання вирішуватимуться без особливих ускладнень. Можливі вигідні фінансові операції, але у витратах необхідна помірність. Слід бути уважними з новими друзями і партнерами — вас можуть спробувати використати у своїх цілях. Ймовірне романтичне знайомство з переходом у довготривалі серйозні стосунки.

Бику доведеться важко працювати і вирішувати складні житейські проблеми. Для нього це рік випробувань. У будь-яких важливих питаннях слід розраховувати тільки на власні сили і довіряти винятково власному досвіду й інтуїції. Але за жодних обставин не можна опускати рук. Борітеся — поборете! Пам’ятайте: усе, що нас не вбиває, робить нас сильнішими.

Тигру цей рік не провіщає спокою і стабільності. Варто утриматися від ризикованих капіталовкладень і нових союзів. До чужих порад слід ставитись критично, уникати сумнівних оборудок та пропозицій. Бажано стримувати свій бурхливий темперамент, щоб не загострити стосунків з близьким оточенням.

Кота-Кролика цього року чекає багато роботи. Відчуття тривоги і напруги, втім, будуть безпідставними: більше упевненості й віри у власні сили — у вас все вийде. Затрачені зусилля будуть винагороджені якнайкращим чином: ймовір-не суттєве просування службовими східцями та пристойні матеріальні прибутки. Окрім того, цього року Коти-Кролики можуть завести нові впливові знайомства або романтичні стосунки.

Дракон цього року може насолодитися неймовірним ус-піхом, справжнім визнанням на кшталт тріумфу. Потужно зміц-нивши завойовані позиції, Дракон підкорятиме нові вершини й стрімко рухатиметься у напрямку здійснення мрій. На шляху реалізації його планів не виникатиме практично жодних перешкод. Отож у рік Дракона його земні представники можуть отримувати від життя всеохоплююче задоволення.

Змії цього року варто зачаїтися і спостерігати за розвитком подій збоку, не виступаючи ініціатором змін. Далекоглядні бізнесові плани наразі краще відкласти до більш сприятливого часу, щоб не наразитися на ризик серйозних матеріальних втрат. І остерігатися ймовірних підступів прихованих недоброзичливців, не довіряючи найважливіших таємниць нікому, окрім найближчих людей.

Песимістичний настрій Коня цього року буде пов’язаний з нестабільністю і невизначеністю у службових справах. Ймовірні різноманітні підступи з боку тих, кому ще недавно ви беззастережно довіряли. Отож варто серйозно продумати лінію поведінки, яка дозволить мінімізувати втрати і зберегти доброзичливі стосунки з оточуючими.

Помірно спокійний для Вівці рік. Попри те, що виявлені здібності підтвердять ваш професіоналізм, досягти чогось вагомого навряд чи вдасться. Потрібно чітко контролювати хід фінансових операцій і не робити зайвих витрат, у жодному разі не приставати на сумнівні пропозиції. Наразі не варто намагатися різко змінити своє життя, а тихо пливти за течією, уникаючи крутих поворотів і будь-яких стресових ситуацій, щоб не наразитися на біль відчаю і розчарування.

Мавпа цього року буде напрочуд енергійною і активною, може підвищити свій соціальний статус і отримати пристойні прибутки. Цей рік сприятливий для навчання і здобуття нового досвіду. Але для втілення грандіозних планів сил навряд чи вистачить, оскільки виникатиме низка перешкод, подолати кожну з яких буде доволі складно. Ймовірне зростання витрат і нових вкладень, отож з фінансами слід поводитись якомога ощадливіше.

Для Півня це щасливий рік — його таланти будуть гідно оцінені й винагороджені. Ймовірне службове підвищення — аж до керівного посту. Вартує більше уваги приділяти власному здоров’ю: перевантаження можуть негативним чином позначитися на самопочутті, отож потрібно берегти себе. У сім’ї можливі радісні події, навіть поповнення. Якщо ви самотні, то саме зараз Дракон подарує вам чудовий шанс зустріти свою справжню половинку.

Собаку чекає складний період. За збереження своїх позицій їй доведеться неабияк поборотися. Можливі грошові втрати та інші неприємності, отож варто максимально сконцентруватися, контролювати кожний свій крок і будь-які рішення приймати виважено. Слід триматися осторонь конфліктів, які безпосередньо вас не стосуються, щоб не бути втягнутими в підступні авантюри.

Спокійний, щасливий рік для Кабана. Результати роботи отримають гарну оцінку з боку начальства, сприятимуть підвищенню авторитету серед колег. Ймовірна суттєва допомога або вигідна пропозиція від впливових друзів і союзників. Вдома також буде все спокійно, але більше уваги цього року варто приділити питанням безпеки і збереженню особистого майна.

peredplata