Криваве Водохреще: усі подробиці жахливого ДТП під Рівним

Криваве Водохреще: усі подробиці жахливого ДТП під РівнимУ аварії загинуло дев\’ять осіб, серед яких є дитина; восьмеро людей перебувають у лікарні, а троє з них – у критичному стані.

19 січня святковий настрій на свято Водохреща був затьмарений жахливою аварією, яка сталась під Рівним.

На 2 км автодороги західного під\’їзду до Рівного повний людей мікроавтобус Volkswagen вилетів на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажівкою Renault. Від потужного удару маршрутку відкинуло на узбіччя.

У мікроавтобусі перебувало 19 пасажирів, серед яких семеро дітей, та водій. Люди повертались у Рівне зі святкування Водохреща з Тернопільської області.

Загиблих та постраждалих рятувальникам довелося витягати за допомогою спецтехніки, а на місці аварії працювало 9 карет швидкої допомоги. Семеро людей загинули на місці пригоди, ще двоє невдовзі померли у лікарні від численних травм.

Наразі 8 постраждалих перебувають у лікарні, троє з них у критичному стані. Одну жінку і одну дитину відпустили додому. Серед постраждалих, які перебувають у лікарні, – шестеро дітей у віці від 10 до 15 років.

Водій, який не постраждав, не мав права возити людей?

Єдині, хто не постраждав у аварії – водії маршрутки і вантажівки, а також 4-річна дитина, що їхала в мікроавтобусі.

\”Я їхав, мене занесло, відкинуло на бік\”, – розповідає 41-річний водій маршрутки, житель Здолбунівського району Рівненської області.

Міліція вже порушила справу за фактом ДТП, по справі призначено ряд експертиз, триває слідство. Попередньо встановлено, що водій мікроавтобуса був тверезий, але не зумів вибрати безпечну швидкість руху, машину на засніженій дорозі занесло й вона виїхала на зустрічну смугу.

Як повідомляє видання \”Рівне вечірнє\” з посиланням на джерела в міліції, перевізник, якому належить маршрутка, був позбавлений права на пасажирські перевезення ще у березні минулого року. Чому і як маршрутка вийшла в далекий рейс, з\’ясовуватимуть слідчі.

Тим часом у ЗМІ вже з\’явився список загиблих та постраждалих у страшній аварії. У мікроавтобусі перебували переважно жінки й діти, дорослий чоловік був лише один, 61-річний Ростислав Б., який загинув на місці.

Інформація про загиблих пасажирів автобуса Volkswagen LT 46:

1. Х. Надія, 1968 р.н., проживала: м.Рівне. Тіло доставлено в морг Рівненської ДКП СМЕ.

2. Н.Лариса, 26.03.1961 р.н., проживала: м.Рівне. Тіло доставлено в морг Рівненської ДКП СМЕ.

3. Г. Олеся, 15.11.1948 р.н., проживала: м. Рівне. Тіло доставлено в морг Рівненської ДКП СМЕ.

4. П. Марина, 21.11.1964 р.н., проживала: м.Рівне. Тіло доставлено в морг Рівненської ДКП СМЕ.

5. М. Анна 31.01.2001 р.н., проживала: м.Рівне. Тіло доставлено в морг Рівненської ДКП СМЕ.

6. Д. Галина, 05.06.1953 р.н., проживала: м.Рівне. Тіло доставлено в морг Рівненської ДКП СМЕ.

7. Б. Ростислав, 09.04.1950 р.н., проживав: м.Рівне. Тіло доставлено в морг Рівненської ДКП СМЕ.

8. Ш. Галина, 13.11.1958 р.н., проживала: Здолбунівський р-н. Доставлена в реанімаційне відділення Рівненської ЦМЛ, де під час проведення реанімаційних заходів лікарями було констатовано біологічну смерть.

9. Г. Наталія, 07.05.1969 р.н., проживала: Костопільський р-н. Доставлена в реанімаційне відділення Рівненської ЦМЛ де під час проведення реанімаційних заходів лікарями було констатовано біологічну смерть.

Інформація про потерпілих:

1. А. Віталій, 2002 р.н., проживає: Рівненський р-н, с.Біла Криниця. Діагноз: політравма, госпіталізований в реанімаційне відділення Рівненської ЦМЛ.

2. А. Ілля, 1998 р.н., проживає: Рівненський р-н, с.Біла Криниця, Рівненського р-ну. Діагноз: забій лівої гомілки та лівого передпліччя, госпіталізований в травматологічне відділення Рівненської ЦМЛ.

3. А. Тетяна, 1972 р.н., проживає: Рівненський р-н, с.Біла Криниця. Діагноз: забій правої поперекової ділянки хребта, госпіталізована в травматологічне відділення Рівненської ЦМЛ.

4. П. Наталія, 1986 р.н., проживає: м.Рівне. Діагноз: перелом лівої п\”яткової кістки, перелом лонної і сідничної кісток справа, госпіталізована в нейрохірургічне відділення Рівненської ЦМЛ.

5. Б. Вікторія, 1997 р.н., проживає: м.Рівне. Діагноз: правобічна субдоральна гематома,

доставлена в ОДКЛ м.Рівне.

6. П. Діана, 1996 р.н., проживає: Костопільський р-н. Діагноз: забій кісток тазу та попереку, госпіталізована в нейрохірургічне відділення Рівненської ЦМЛ.

7. Б. Зінаїда, 20.05.1996 р.н., проживає: м.Рівне. Діагноз: політравма, госпіталізована в реанімаційне відділення Рівненської ЦМЛ.

8. М. Ірина, 01.10.1996 р.н., проживає: м.Рівне. Діагноз: забій поперекового відділу хребта, госпіталізована в нейрохірургічне відділення Рівненської ЦМЛ.

Джерело

peredplata