В Чернівцях палав будинок в центрі міста. Одну людину врятувати не вдалося + ФОТО

В Чернівцях палав будинок в центрі міста. Одну людину врятувати не вдалося + ФОТОЗрання 2 лютого у одній із квартир двоповерхового житлового будинку на вул.. Руській, 74, що в м.Чернівці, виникла пожежа. До місця події було направлено черговий підрозділ державної пожежної частини. Місцеві МНС-ники, які першими прибули за викликом, запросили допомогу, тому що вогонь поширився із квартири на першому поверсі на мансарду другого поверху. В квартирі, де виникла пожежа, працівники МНС виявили тіло літнього чоловіка без ознак життя, інших трьох мешканців будинку вдалося врятувати.

В Чернівцях палав будинок в центрі міста. Одну людину врятувати не вдалося + ФОТО

В Чернівцях палав будинок в центрі міста. Одну людину врятувати не вдалося + ФОТО

В Чернівцях палав будинок в центрі міста. Одну людину врятувати не вдалося + ФОТООскільки мансарда будинку була виготовлена із дерев’яних балок, обшитих дранкою, а перекриття будинку дерев’яними, вогонь швидко поширювався та існувала загроза усьому будинку. Завдяки оперативним та професійним діям працівників МНС, яких до ліквідації пожежі було залучено 25 чоловік на 7 одиницях пожежної техніки, пожежу вдалося швидко локалізувати та врятувати від вогню житловий будинок, два магазини, які знаходилися на його першому поверсі, а також не допустити поширення вогню на прилеглі будинки. Полум’ям було знищено дві квартири будинку та одну пошкоджено.

Гасіння пожежі ускладнювалося через низьку температуру повітря, зокрема, щоб забезпечити безперебійну подачу води до осередку пожежі, рятувальникам доводилося розігрівати пожежні рукави по яких подавалася вода паяльними лампами. Наразі бійці пожежно-рятувальних підрозділів здійснюють заходи із розбирання згорівших конструкцій та проливання тліючих дерев’яних елементів споруди. Причину виникнення пожежі та збитки завдані вогнем встановлюються фахівцями управління Держтехногенбезпеки в Чернівецькій області, повідомляє відділ зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю УМНС в Чернівецькій області.

Світлини надані УМНС в Чернівецькій області.

peredplata