«Турбота» допоможе постраждалим від пожеж по вул.Руській та Б.Хмельницького

«Турбота» допоможе постраждалим від пожеж по вул.Руській та Б.Хмельницького15 лютого під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Петра Ротаря відбулося позачергове засідання соціальної комісії з питань обслуговування Чернівецьким комунальним територіальним центром соціального обслуговування «Турбота».

Учасники засіданні розглянули питання виділення матеріальної допомоги громадянам постраждалим внаслідок пожеж, які сталися в ніч з 31.01.12 р. на 01.02.12 р. та 02.02.2012 року. Членами комісії прийнято рішення виділити з комори комунального центру «Турбота» постраждалим продукти харчування та речі першої необхідності.

Також комісією розглянуто звернення громадянина, з числа постраждалих внаслідок пожежі, який має близьких родичів, щодо звільнення його від плати за соціальне обслуговування у структурних підрозділах центру. Членами комісії прийнято рішення звільнити його від плати за соціальне обслуговування комунальним центром «Турбота», та надати допомогу продуктами харчування, речами та медикаментами, як підопічному центру.

Разом з тим, члени комісії були поінформовані, що одна з постраждалих осіб є одинока. Наказом по центру громадянка була взята на обслуговування структурними підрозділами центру, від яких отримує всі види соціальних, гуманітарних, побутових та медичних послуг.

peredplata