В Чернівцях планують будівництво малоповерхових стоянок для легковиків

В Чернівцях планують будівництво малоповерхових стоянок для легковиківПитання про це розглядали сьогодні на засіданні Архітектурно-містобудівної ради. Учасники обговорення зазначали, що питання будівництва таких стоянок в нашому місті назріло вже давно, оскільки вулиці Чернівців перевантажені автотранспортом, а от місць, де водії могли б залишити свої автівки, дуже бракує.

Відтак Спілка архітекторів міста запропонувала власний проект розміщення малоповерхових стоянок для легкових автомобілів на найбільш насичених транспортом магістралях (в районі вулиць Сторожинецької, Коломийської, Головної тощо). Проектом пропонується будівництво 2-3-поверхових стоянок, розрахованих на 200-300 місць, з комплексом магазинів поблизу них. Зокрема, схемою розташування передбачено зведення такого комплексу по вул.Одеській, Л.Кобилиці, Правди, Орловській, Гайдара, Руській та ін.

Архітектурно-містобудівна рада обговорила запропоновану схему, внесла низку зауважень та загалом затвердила її. Зазначалося, що хоча будівництво таких комплексів у Чернівцях – справа ще не сьогоднішнього і навіть не завтрашнього дня, проте роботи в цьому напрямку слід розпочинати вже зараз, повідомляє сеткор інформації та зв\”язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata