Система почне ламатися: астрологи дали тривожний прогноз для українців

Система почне ламатися: астрологи дали тривожний прогноз для українцівСистема почне ламатися: астрологи дали тривожний прогноз для українців
В Україні буде багато потрясінь

Астролог Олена Максимова вважає, що 2018-й стане роком історичних змін у політиці та економіці України.

У коментарі Gazeta.ua астролог заявила, що наступний рік буде кращим за попередні.

\”Буде багато потрясінь. Але ми зможемо знаходити способи викрутитися з безвихідних ситуацій. Від того, як проживемо цей рік, буде залежати наше майбутнє в наступні п\’ять років. Завдяки подіям 2018 року зможемо розуміти, в якому напрямку рухатися далі\”, – впевнена Максимова.

За її словами, багато чого у системі ламатиметься – одні політики будуть замінювати інших, але ні перші, ні другі нічого не вирішуватимуть. Керувати країною зможуть ті, хто дає гроші – міжнародні організації і політики інших держав.

\”Народні депутати і ті, хто хоче ними стати, почнуть перебігати з партії в партію. Коаліція почне розвалюватися. Парламент не зможе приймати рішення. Стабільності чекати марно. Люди розчаруються навіть у тих, кому вірили до останнього\”, – попереджає астролог.

Більш того, декому з нардепів доведеться втекти за кордон та розпрощатися з політичною кар\’єрою, щоб уникнути відповідальності за свої дії в попередні роки.

\”Дострокових виборів не буде. Населення убожіє. Реформи не виправдають себе. Рішення політиків будуть приводити людей в гнів. Багато студентів будуть залишати країну і переводитися до вузів інших країн. Українці будуть масово виїжджати за кордон, населення буде старіти\”, – додала Максимова.

peredplata