Фейсбукова естафета триває

Буковинці продовжують активно долучатися до фейсбукової естафети-челендж «Я – за легалізацію праці!», яку ініціювали працівники Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.

Умови участі дуже прості: достатньо було сфотографуватися із виготовленим власноруч закликом «Я – за легалізацію праці!», розмістити світлину на своїй сторінці у мережі Фейсбук та передати естафету іншим

– Важливо донести до населення, особливо молодого покоління, думку, що погоджуючись на нелегальне працевлаштування вони позбавляють себе право на соціальний захист та гідну пенсію в майбутньому. А оскільки молодь є активними користувачами соцмереж, тому й свій меседж вирішили донести в такий незвичний спосіб, як фейсбукова естафета, – розповіли ініціатори заходу.

Акцію підтримали небайдужі чернівчани – посадовці, журналісти, студенти, пенсіонери та інші. Усіх їх об’єднує спільна мета – донести до населення думку, що про майбутню старість потрібно замолоду. «Не продавайте свою працю дешево, бо пенсію «в конверті» не принесуть!», – закликали учасники естафети.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.

 

 

 

peredplata