Відповідь прокуратури Чернівецької області на лист Лесі Воронюк на захист батька

Відповідь прокуратури Чернівецької області на лист Лесі Воронюк на захист батька\”Час\” опублікував лист письменниці Лесі Воронюк на захист затриманого в підозрі отримання хабара батька. Вона стверджує, що батька підставили. Прокуратура Чернівецької області ж спростовує цю інформацію. І каже, що кримінальна справа щодо одержання лікарями хабара не має політичного підтексту і розслідуватиметься об’єктивно та неупереджено.

Про це, зокрема, йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Чернівецької області. Також там повідомляють, що додатково до інформації від 13.07.2012 р. про порушену прокуратурою Першотравневого району м.Чернівців кримінальну справу відносно заступника головного лікаря та завідувача одного з відділень Чернівецького обласного госпіталю для інвалідів Великої Вітчизняної війни, які вимагали від буковинця хабар і під час його отримання були затримані та поміщені в ізолятор тимчасового тримання, повідомляємо, що на даний час заступника головного лікаря судом відпущено під заставу, а завідувачу відділення продовжено термін затримання.

Ця кримінальна справа була порушена у відповідності до вимог Кримінально-процесуального кодексу України, її розслідування проводиться неупереджено і об’єктивно, без будь-якого політичного підтексту, та перебуває на контролі прокуратури Чернівецької області.

Світлина tsn.ua

peredplata