В Чернівцях флешмоб на підтримку Чемпіонату світу з мотокросу

В Чернівцях флешмоб на підтримку Чемпіонату світу з мотокросу15 травня о 17-00 Соборна площа міста Чернівці гостює яскравий флешмоб на підтримку Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з колясками, який відбудеться 18-19 травня на базі міжнародного спортивного центру «Техноспорт», що по вул. Руська 226-В.

Організатори обіцяють непересічне видовище мотокросменів на залізних конях, виступ Школи танців «Dance Avenue», колективу «Diva Dance» та найпопулярніших PJ міста, імпровізоване диско від DJ R.Schraiber та коментар шоумена Богдана Ластівки, відбудеться фотосесія моделей Чернівецького провідного модельного агенства “Show Time”, а незабутні миті зафіксують фотографи від «Геометрії».

Чемпіонат світу за участі команд з 15 країн – це важлива подія не тільки для Чернівців та Буковини, але й для України ‒ переконаний співорганізатор змагань, голова Буковинської партнерської агенції (БПА) Арсеній Анциперов – адже відкриває наше місто, край, державу усьому світу. Флешмоб має на меті привернути увагу загалу до цієї події, а молоді люди продемонструють вміння та бажання об’єднатись заради здорового способу життя, підтримки та розвитку спорту.

peredplata