В Чернівцях відбувся флешмоб на підтримку Чемпіонату світу з мотокросу

Незабуднє шоу влаштували сьогодні, на Соборній площі Чернівців, організатори ІІ етапу Чемпіонату світу з мотокроссу на мотоциклах з колясками, що відбудеться відбудеться 18-19 травня на базі міжнародного спортивного центру «Техноспорт», що по вул. Руська 226-В.

Організатори влаштували непересічне видовище мотокросменів на залізних конях, імпровізоване диско від DJ R.Schraiber та коментар шоумена Богдана Ластівки, відбулося фотосесія моделей Чернівецького провідного модельного агенства “Show Time”, а незабутні миті збережуть фотографи від «PAZL» та «Геометрії».

Саме цим флешмобом ми хочемо показати наскільки яскравим буде ІІ етап Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з коляками за участю команд з 15 країн – це важлива подія не тільки для Черівців та Буковини, але й для України, ‒ зауважив співорганізатор змагань, голова Буковинської партнерської агенції (БПА) Арсеній АНЦИПЕРОВ.

Флешмоб мав на меті привернути увагу загалу до цієї події, а молоді люди продемонстрували вміння та бажання об’єднатись заради здорового способу життя, підтримки та розвитку спорту.

Про це повідомили в прес-центрі Чемпіонату.

peredplata