Влада обманула людей на Буковині

Влада обманула людей на БуковиніВчора 8 липня доведені до відчаю жителі села Задубрівка Заставнівського району перекрили рух на трасі Чернівці – Заставна. Вони вже не всилі терпіти той стан дороги, до якого довела ця влада.
Представники автодору, сам голова Служби автодоріг області Гах пообіцяли у вівторок розпочати ремонтні роботи. Навіть якийсь папір підписали.

Але зранку на дорозі до Заставни навіть «кінь не валявся». Люди знову вийшли на дорогу. І тут сталася трагедія: водій-італієць не зупинився і в’їхав у натовп. Одна людина поранена. Зараз вона у лікарні. На місці події зранку знаходиться народний депутат України Максим Бурбак. Він докладає максимум зусиль, аби змусити владу виконати обіцянки перед людьми і відремонтувати дорогу.

Влада ніби спеціально кинула виклик своєму народові. Адже за словами Івана Мунтяна, депутат обласної ради, заступник голови ОДА Василь Бурлака напередодні сказав, що він не допуситть аби автодори виконували обсяги робіт на дорогах області. Так можуть говорити і діяти тільки диверсанти. Якщо Мунтян сказав правду і вона тепер підтвердилася у Задубрівці, то ми справді на Буковині маємо владу-диверсантів…

peredplata