Буковинці вибороли золото на Чемпіонаті світу з панкратіону

Буковинці вибороли золото на Чемпіонаті світу з панкратіонуВ місті Спліт (Хорватія) 14.08.2013 ¬– 19.08.2013 пройшов Чемпіонат Світу з панкратіону серед кадетів та молоді і Міжнародний турнір серед юнаків та дітей.
Участь в якому приймали спортсмени з 30 країн (США, Росія, Чорногорія, Угорщина, Франція, Бельгія, Польща, Італія, Хорватія, Казахстан, Узбекистан, Греція, Україна…). Змагання проходили за видами: агон, ММА, граплінг (ноу-гі та гі). Збірна команда Україна в 5 раз стала чемпіоном Світу з панкратіну.

В складі збірної команди України участь приймали 60 спортсменів, у тому числі і шестеро наших буковинців. П’ятеро представників ФСТ «УКРАЇНИ» та один спортсмен представляв «ОДЮСШ». Участь у змаганнях частково здійснювалась за підтримки генерального спонсора фірми «РОМА».

Буковинці вибороли золото на Чемпіонаті світу з панкратіону

Буковинці вибороли золото на Чемпіонаті світу з панкратіону

[center]

У Чемпіонаті Світу приймали участь:

Чемпіонами Світу серед молоді (1994-95 р.н.) стали:
Скидан Роман (71кг) – МС з панкратіону (студент БДФУ і ЧНУ, факультету фізичної культури та здоров’я людини, ФСТ «Україна» ), який провів 8 поєдинків та здобув золоту (ноу-гі) та срібну медалі (Гі, агон) (Заслужений тренер України – Наконечний І.Ю.) Генеральний спонсор фірма «РОМА»;
Семенюк Денис (66кг) – МС з панкратіону (студент 2 курсу Чернівецького національного університету, факультету фізичної культури та здоров’я людини, ФСТ «Україна»), який провів 6 поєдинків і здобув золоту (ММА) та срібну медалі (ноу-гі), тренер вищої категорії Соколюк Сергій Дмитрович та ЗТУ Горюк П.І.

Призерами Світу серед юнаків (1996-97 р.н.) стали:
Сорокін Максим (69кг) – КМС з панкратіону представник «ОДЮСШ», здобув дві срібні медалі у розділі агон та ноу-гі, провів 7 поєдинків, тренер вищої категорії Пантя Віталій Олександрович.
Репало Анастасія – проживає у м. Сторожинець здобула дві бронзових нагороди, провела 5 поєдинків у розділах ноу-гі та гі., тренер Мігальчан Віталій.
Також, слід відзначити, двох юнаків (1998 року народження), які приймали участь у Всесвітньому міжнародному турнірі з панкратіону:
Павлович Георгій (73кг) – спортсмен ДЮСШ «Авангард», ФСТ «України» – який здобув дві золоті (агон, ГІ) та одну срібну (ноу-гі) нагороди та в загальному провів 9 поєдинків з яких вісім переміг. (Заслужений тренер України – Наконечний І.Ю.)
Докаль Олександр – (53кг) – спортсмен ДЮСШ «Авангард», ФСТ «України» – здобув золоту нагороду у розділі ГІ., провівши 4 поєдинки. Тренер Кухарук Сергій Юрійович.

Інтерв’ю з Наконечним І.Ю. – тренером молодіжної збірної команди України з панкратіоном
Команда України здобула перше місце на Чемпіонаті Світу вже не вперше. Приємно спостерігати за командами інших країн, які нас бояться і поважають як лідерів світової арени.
Душа радіє коли наші Чернівецькі спортсмени ефектно перемагають поєдинок за поєдинком і весь зал підтримує та потім вітає наших земляків. Навіть вболівав за Україну світовий кіноактор бойовиків та багаторазовий чемпіон Світу Дон «Дракон» Вілсон, з яким познайомились на цих змаганнях.
На передодні Чемпіонату Світу в Чернівцях відбувалися Всеукраїнські збори, де участь приймали спортсмени з Києва, Кіровоградської, Київської, Чернівецької області. Тренерська команда ще за три місяці, професійно та спеціально готувала Чернівецьких спортсменів, як функціонально, техніко-тактично, так і з психологічним супроводом (використовуючи психологічні тренінги, опитувальники й методики).
Мій прогнозований результат щодо наших спортсменів співпав на 90%, тому як тренер я неймовірно задоволений буковинськими спортсменами.
Отже, завдяки тренерам, генеральному спонсору фірмі «РОМА», ФСТ «УКРАЇНІ», ДЮСШ «Авангард» та «ОДЮСШ», Чернівецькій обласній державній адміністрації, шестеро спортсменів здобули 12 медалей:
– 5 золотих медалей;
– 5 срібних медалей;
– 2 бронзових медалі
Будемо сподіватись на успіх наших буковинців на Чемпіонаті України з панкратіону, який відбудеться 25-28.09.2013року в м. Чернівцях.

peredplata