Кубок буковинської «Свободи» — у сім’ї Мигалюків

Кубок буковинської «Свободи» —  у сім’ї Мигалюків23 серпня у Чернівцях в ТРЦ «DEPOt» відбувся спортивний турнір «Кубок «Свободи» з настільного тенісу. У ньому взяли участь члени та керівники ВО «Свобода», журналісти краю.
Боротьба за кубок виявилася навдивовижу видовищною, безкомпромісною і професійною. Адже помірятися силами біля тенісних столів разом з аматорами виявили бажання і професійні спортсмени. Участь у турнірі взяло кілька кандидатів у майстри спорту та першорозрядників.

Кубок буковинської «Свободи» —  у сім’ї Мигалюків

Онук Максим

Кубок буковинської «Свободи» —  у сім’ї Мигалюків

Дідусь Петро

Сильну команду виставила багатодітна родина заслуженого журналіста України В’ячеслава Мигалюка. Двоє його синів (Радомир і Родіон), які працюють в Інтернет-виданнях, зустрілися у фіналі турніру. Чемпіоном став старший брат – Радомир. Родіон посів друге місце. Пробиваючись до фіналу в запеклих поєдинках, докладаючи максимум зусиль і професіоналізму, брати Мигалюки зуміли переграти представників родини заслуженого журналіста України Петра Кобевка. Чемпіон виграв у голови сімейства, шеф-редактора газети «Час» (він увійшов до десятки найкращих спортсменів турніру). А Родіон переміг зятя Кобевка Олександра Мельничука, який зайняв 4 місце.

Добру гру показав ще один спортсмен, наймолодший учасник змагань Максим Мельничук, онук Петра Кобевка. Він посів сьоме місце. Що характерно, Максим Мельничук програв тільки двом… Мельничукам — батькові Олександру та Віталію Мельничуку, голові обласної організації ВО «Свобода», котрий зайняв 5-те місце.

Третім призером турніру став журналіст Єгор Подкидишев, кандидат у майстри спорту.

Усі переможці та призери отримали грамоти та грошові нагороди.

Грамоти одержали (без грошових нагород) найстарший учасник турніру Петро Кобевко і наймолодший, його онук Максим Мельничук, якому виповнилося 8 років.

peredplata