Буковинський тренер з панкратіону на Всесвітніх іграх

Буковинський тренер з панкратіону на Всесвітніх іграхПонад 100 країн змагалися з 21 по 27 жовтня у Санкт-Петербурзі на Всесвітніх іграх з єдиноборств, де раз на 3 роки були представлені самі розвинені види єдиноборств у Світі, як олімпійські (бокс, боротьба, дзюдо, тхеквандо, фехтування), так і не олімпійські (панкратіон у складі ФІЛА, кік-боксінг, сават, карате, тайський бокс, сумо, ушу). Збірну команду України з панкратіону представляли 8 спортсменів та два тренери збірної України: Чередніченко Сергій (Суми) і Наконечний Ігор (Чернівці).

За словами нашого буковинця Ігоря Наконечного (Заслуженого тренера України та тренера молодіжної збірної команди України), Всесвітні Ігри були організовані на високому рівні та завдяки зусиллям спортсменів та тренерів збірна команда з панкратіону здобула для України ( одну золоту, дві срібні та дві бронзові медалі).

Через призму різних причин, наші Буковинські спортсмени не потрапили на Всесвітні Ігри, але Чернівецька федерація панкратіону зробить усе, для того, щоб в наступні рази буковинці представляли Україну на самих серйозних змаганнях – Всесвітніх іграх.

Зараз Чернівецька команда готується до Чемпіонату України з панкратіону, який відбудеться 22-24.11. 2013 року в м. Києві.

peredplata