Леннокс Люіс: Хей може перемогти Кличка тільки нокаутом

Леннокс Люіс: Хей може перемогти Кличка тільки нокаутомЕкс-чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Леннокс Льюїс вважає, що його співвітчизник Девід Хей може виграти у Володимира Кличка тільки нокаутом

\”Хей повинен перемогти нокаутом. Коли ти проводиш бій на території суперника, то не можеш перемогти за очками. Те ж саме було в мене в бою з Холіфілдом. Я був набагато сильніше, але після бою всі питали, чому я не відправив Евандера в нокаут. Я не повинен цього робити!\”, – заявив Льюїс.

\”Я не бачу, як Девід може перемогти за очками. Я коментував поєдинок Макліна зі Штурмом в Кельні, і це було жахливо. Маклін в кожному раунді завдавав в три рази більше ударів, а судді їх не зараховували. Я відразу подумав про Девіда. Хлопець, тобі не вдасться отримати чесну перемогу на виїзді. Тому твої судді – твої кулаки. Ти знаєш, що повинен зробити\”, – цитує екс-чемпіона isport.ua.

\”У Хея є все для перемоги. Якщо він буде готовий на 100%, то переможе\”, – підсумував Люіс.

Нагадаємо, поєдинок Володимира Кличка і Девіда Хея відбудеться завтра, 2 липня, в Гамбурзі (Німеччина). На кону чотири чемпіонські пояси. Три з них (IBF, IBO і WBO) належать Володимиру, один (WBA) Хею.
Джерело focus.ua

peredplata