У Чернівцях Світовий бокс: Україна – США

У Чернівцях Світовий бокс: Україна - СШАПрограма
перебування збірних команд України та США з боксу в Чернівецькій області та проведення матчевої зустрічі з боксу між збірними України та США в м. Чернівці
28 листопада 2011р. – приліт збірної США у Львів. Зустріч спортсменів. Переїзд у Чернівці. Поселення в готелі «Буковина». Прибуття збірної України. Поселення в тому ж готелі.
29 листопада 2011р.- виїзд збірних України та США до спорткомплексу в «Сонячну долину» на тренування, де проводить навчально-тренувальний збір збірна України серед школярів під керівництвом ЗТУ І. Шарафутдінова, Повернення до готелю «Буковина».
У другій половині дня запланована екскурсія у Хотинську фортецю (за бажанням).
30 листопада 2011 р. – виїзд збірних України та США до спорткомплексу в «Сонячну долину» на тренування. Повернення до готелю «Буковина».

У другій половині дня – прес-конференція в готелі «Буковина»
1 грудня 2011 р. – виїзд збірних України та США до спорткомплексу в «Сонячну долину» на тренування. Повернення до готелю «Буковина».
19:00 – початок матчевої зустрічі в ТРЦ «Панорама»,
1 грудня 2011 р. – від\’їзд збірних США та України.
На змагання прибудуть: президенти федерації боксу Вінницької, Івано- Франківської, Львівської, Тернопільської та Хмельницької областей; представники керівництва Федерації боксу України – віце-президент, технічний директор, старший тренер, координатор збірних України.
В якості ВІП-гостей – чотири чемпіони світу з боксу та срібний призер.
Від збірної США – виступає основний склад, від збірної України – «другі» номери.
Формат зустрічі – 10 поєдинків у десяти вагових категоріях та три поєдинки між представницями жіночих збірних України та США.

peredplata