Кличко таки буде битися

Кличко таки буде битисяПоєдинок між чемпіоном IBF, WBA, WBO, IBO Володимиром Кличком і претендентом Жаном – Марком Мормеком може відбутися 3 березня майбутнього року. Про це сьогодні на прес-конференції в Дюссельдорфі повідомив керуючий справами KMG Берндт Бенте.

\”Нам потрібно 2-3 дні, для того, щоб отримати від IBF підтвердження цієї дати. Сторона Мормека згодна на нашу пропозицію\”, – сказав Бенте. Нагадаємо, що в разі перемоги Володимира в поєдинку 10 грудня проти Мормека, український чемпіон був би зобов\’язаний у 90-дневнй термін (до 10 березня) відстоювати свої титули в бою з офіційним претендентом за версією IBF Тоні Томпсоном (36-2, 24 КО).

Як вже повідомлялося, бій Володимира Кличка та Жан-Марка Мормека, запланований на 10 грудня, не відбудеться. Володимир відчув себе погано після перенесеної 4 грудня операції з видалення каменів з нирок і знову звернувся в лікарню.

Поєдинок в Дюссельдорфі повинен був стати для Кличко-молодшого 20-м боєм, в якому оспорювалося звання чемпіона світу, і 60-м поєдинком на професійному рингу. 49 боїв українець завершив нокаутом. Крім того, перемога над французом могла стати сотої у кар\’єрі для обох братів Кличків. На сьогоднішній момент у Володимира і Віталія на двох в активі 99 перемог на професійному рингу (56 у Кличка-молодшого і 43 у Кличка-старшого відповідно).


Natalya Pavlova

peredplata