Віталій Кличко: \”Не можу пробачити образ Хея\”

Віталій Кличко: "Не можу пробачити образ Хея"В інтерв\’ю The Daily Star чемпіон WBС в суперважкій вазі Віталій Кличко розповів, що все ще веде переговори з екс-чемпіоном світу в двох вагових категоріях Девідом Хеєм щодо поєдинку в червні цього року. За словами Кличка, який 18 лютого проведе поєдинок проти іншого британського суперважкоатлета Дерека Чисори, він навіть готовий дати Хею домашню перевагу і зустрітися з ним в Лондоні на стадіоні Уемблі, щоб Хей нарешті сповна відповів за всі випади на адресу братів.

\”Девід Хей – це заноза, яку не витягнути, – сказав Віталій. – Між нами є незавершене питання, це постійно турбує.

Турбує кожен раз, коли я слухаю Девіда Хея. Я ніколи не забуду його образи – на мою адресу і на адресу мого брата. Я хочу відповісти на них – але не словами, а кулаками. Я не можу пробачити йому його вчинки. Він завдав мені особисту образу. Справа вже не в боксі. Я пам\’ятаю все, що він сказав. І я хочу зійтися з ним у кулачній, а не словесній битві. Зараз це особисте. Мені плювати на його репутацію. Я хочу відправити його в нокаут. Це моя мета\”.

Нагадаємо, що в липні минулого року Володимир Кличко, молодший брат Віталія, переміг Хея одноголосним рішенням. Після бою Хей пояснив свій невдалий виступ травмою ноги, і в жовтні минулого року заявив про свій відхід з боксу. Тим не менш він готовий повернутися на ринг для зустрічі з Кличком, і схоже, що сторони ведуть переговори, хоча, за словами Віталія, до досягнення угоди ще дуже далеко.

\”У Девіда Хея немає ніяких відмовок. Я хочу відправити його на підлогу, і після цього у нього не буде ніяких відмовок – палець на нозі або що-небудь ще, – заявив Кличко. – Я був дуже радий, коли мій брат переміг його, але засмутився, коли він пішов з боксу, і я подумав, що мій шанс [нокаутувати його] зник. Але зараз цей шанс є, хоча ми все ще дуже далекі від досягнення домовленості\”.

Ілля Муромець

peredplata