Фотокора «Молодого буковинця» відзначив Сергій Бубка

Фотокора «Молодого буковинця» відзначив Сергій БубкаФотограф газети «Молодий буковинець» Василь Кияшко здобув перемогу в IV Всеукраїнському конкурсі спортивної фотографії у номінації «Спортивна сім’я». Його фотографію відзначили в Національному олімпійському комітеті України. У вівторок, 31 січня фотокора «МБ» нагородив дипломом у Києві президент Національного олімпійського комітету України, спортсмен Сергій Бубка.

– Це фото я зробив кілька років тому в Чернівцях під час заходів, що були присвячені Дню Олімпійського бігу, – каже Василь Кияшко. – Не робив це фото спеціально для конкурсу, а для публікації в газеті. Але так сталося, що фотографія потрапила на конкурс. І нині мені приємно, що олімпійський комітет відзначив саме мою фотороботу. Особливо приємно отримати нагороду з рук видатного спортсмена Сергія Бубки.

– Ми дуже раді, що маємо в обличчі журналістів надійних партнерів і однодумців, членів Олімпійської родини. Ви є тією рушійною силою, яка здатна сприяти вирішенню пріоритетного загальнодержавного питання – популяризації здорового способу життя і вихованню здорової молоді, – сказав під час нагородження переможців конкурсу Сергій Бубка.

Переможців на конкурсі спортивних фотографій визначило журі, до якого входять спортивні фотографи та представники Національного олімпійського комітету України. Серед лауреатів конкурсу – більше 40 журналістів та фотографів з різних міст України. Місто Чернівці на цьому конкурсі представляв у Києві тільки Василь Кияшко.

Джерело

peredplata