Перемога до ювілею

У неділю, 25 березня, на майданчику зі штучним покриттям СОУ «Буковина» відбулися заключні матчі відкритого чемпіонату м. Чернівців з міні-футболу. Уже другий рік поспіль міська федерація футболу на чолі із Сергієм Задорожняком встановлює рекорд з кількості учасників змагань.

Нагадаємо, що минулого року участь у змаганнях брало 44 команди. А цього року заявлено 46, що є новим рекордом змагань. Самі ж змагання проходили у 3 етапи. На І етапі 46 команд було розділено на 6 груп, з яких по 2 найкращі виходили до 2-го етапу, де вже 12 команд формувало 2 групи по 6 команд. 4 кращі команди з 2-х груп складали пари фіналістів.
У І півфіналі зустрілись команди «Дрім-Тім» — «УБОЗ». Багато хто з уболівальників казав, що та команда, котра переможе у цьому матчі, й здобуде чемпіонство.
Обидва півфінали та фінал пройшли у напруженій боротьбі.
Слід відзначити команду «Прут-Біла», яка у півфіналі зуміла відіграти два м’ячі й по пенальті здобути путівку до фіналу.
А у головному матчі за чемпіонство «Прут-Білу» вже очікувала команда «Дрім-Тім», яка з мінімальним рахунком перемогла «УБОЗ».
У фіналі точилась безкомпромісна боротьба до самого фінального свистка.
У І таймі перевагу мали гравці команди «Дрім-Тім», що втілилось у 2 забиті м’ячі. Але навіть неймовірні сейви Івана Павлюка, який захищав ворота «Дрім-Тіма», не врятували від двох пропущених голів наприкінці гри. Врешті з рахунком 4:3 перемогу таки здобули гравці «Дрім-Тіма».
Гарний подарунок здобули собі дрімтімівці до 10-ї річниці заснування команди. Її того часу створив Олександр Куцак зі своїми однодумцями.
«Дрім-Тім» — чемпіон! Так тримати!
Вл. інф.

peredplata