Під час «Буковинської милі» буде змінено рух громадського транспорту

 

Під час проведення легкоатлетичних змагань «Буковинська миля» 30.09.2018 року з 10 години 40 хвилин до 13 години 30 хвилин буде закорочено рух тролейбусів на тролейбусних маршрутах №1, №6 та №8 до кільця на проспекті Незалежності і змінено схеми руху автобусів  на міських автобусних маршрутах, а саме:

  • курсування автобусів на автобусних маршрутах №№2; 23 «вул.Південно-Кільцева – Садгора» буде здійснюватися по вулицях Південно-Кільцевій, Героїв Майдану, проспекту Незалежності та Головній;
  • курсування автобусів автобусних маршрутів №№3; 4; 19 та 27 буде здійснюватися з вулиці Сторожинецької,4;
  • курсування автобусів на автобусних маршрутах №11 та 12 буде закорочено до кільця на проспекті Незалежності.
  • курсування автобусів автобусного маршруту №6 буде здійснюватися з вулиці Київської(зупинка «Бібліотека»);
  • курсування автобусів на автобусному маршруті №5 буде здійснюватися через вулицю Головну;
  • курсування автобусів на автобусних маршрутах №№9А; 10А та №24  буде здійснюватися з вулиці Садової;
  • курсування автобусів на автобусному маршруті № 29 буде здійснюватися через вулиці Героїв Майдану, П.Каспрука, О.Кошового.

Нагадаємо, шо у неділю, 30.09.2018, на Соборній площі у Чернівцях традиційно відбудуться відкриті змагання «Буковинська миля», у рамках яких відбудуться чемпіонат України з бігу на 1 милю, естафетні змагання серед школярів та масовий забіг для всіх охочих.

Розпочнеться «Буковинська миля» естафетними змаганнями серед шкільних команд, які змагатимуться також на дистанції 1 миля, але поділеній на 8 етапів (4 дівчат долатимуть по пів кола, а 4 хлопців – по одному малому колу на Соборній площі). Довідки щодо участі в естафеті: (050) 158-12-01 (Володимир Васильович Цуркан).

Масовий забіг для всіх охочих на 2 милі (3218 м) відбудеться також перед чемпіонатом України, зі стартом і фінішем на Соборній площі – по вул. Героїв Майдану (розворот перед вул. Щербанюка, екс-Чапаєва).

 

 

peredplata