Боксер, якого нокаутував Гвоздик, потрапив до реанімації в критичному стані

Канадський боксер Адоніс Стівенсон (29-2-1, 24 КО) знаходиться в реанімації в одній з клінік Квебека після бою з українцем Олександром Гвоздиком (16-0, 13 КО). За інформацією промоутера Івона Мішеля 40-річного спортсмена помістили у відділення інтенсивної терапії.

“Сім’я Адоніса і керівництво GYM зараз зі Стівенсоном. Адоніс в даний час знаходиться в критичному стані в лікарні”, – написав у Twitter Мішель – інформує Obozrevatel

Yvon Michel@yvonmichelGYM

… aux soins intensifs, à l’hôpital, suite à son combat contre Oleksander Gvozdyk. Ils apprécient l’inquiétude et le support de tous. Il n’y aura aucun autre commentaire pour l’instant et ils demandent respectueusement votre compréhension dans leur désir de rester en privé. 2sur2

У 11-му раунді канадський арбітр не став припиняти бій під час потужної атаки Гвоздика, в результаті чого Стівенсон пропустив найнебезпечніший удар в голову і був госпіталізований.

Нагадаємо, що бій Гвоздик – Стівенсон за бій чемпіона світу за версією WBC завершився перемогою нокаутом від нашого співвітчизника.

peredplata