Чернівецька «Буковина» завадила «Севастополю» вийти у вищу лігу

Чернівецька «Буковина» завадила «Севастополю» вийти у вищу лігу Вчора на домашньому стадіоні Чернівецька «Буковина» провела останній матч у рамках першості України з футболу серед команд Першої ліги 2011-2012рр.
Улюблена команда чернівчан порадувала своїх вболівальників, зігравши внічию з досить сильним суперником – ФК «Севастополь», який у разі перемоги, мав би вийти вищу лігу.

У першому таймі перевага була на стороні севастопольців, особливо після того, як на 24 хвилині матчу арбітр зафіксував порушення у штрафному майданчику чернівчан, та призначив пенальті, який досить вдало виконав Маріуш Левандовскі. Та не минуло і п’яти хвилин другого тайму, як Олександр Семенюк влучним ударом по воротах суперника, позбавив севастопольців останніх надій підвищитися в класі.

Загалом оцінюючи гру команди и цьому сезоні, можна сказати, що вболівальники побачили позитивні зміни у грі «Буковини». Будемо сподіватись, що у наступному сезоні гравці нашої команди не зупиняться на досягнутому.

Від редакції: Олігарх Коломойський напевне, має свої рахунки з ФК \”Севастопіль\”. Тому обіцяв за виграш нашій команді 1 млн. доларів, За нічию – 500 000. Команда чекає…

peredplata