Блохін ледь не побився з журналістом після матчу з Англією

Блохін ледь не побився з журналістом після матчу з АнглієюУ тренера збірної і журналіста розійшлися думки з приводу гри футболістів.

Головний тренер збірної України Олег Блохін хотів сам на сам поговорити з журналістом, який відкрито висловився про те, що йому не сподобалася гра команди в останні 30 хвилин матчу Україна – Англія (0:1).

На думку Блохіна, команда була відмінно готова фізично, так як 93 хвилини активно пресингували суперника. Журналіст же заявив, що команда стояла останні 30 хвилин, а \”Гусєв був дохлим на полі\”.

\”Якщо вам не подобається Блохін, то пишіть про це, але не чіпайте команду, – спалахнув наставник. – Давай вийдемо і по-чоловічому поговоримо, я тобі все поясню\”.

Офіційні особи намагалися згладити ситуацію, але Блохін не зупинився: \”Це просто нахабство, ви поважайте мою працю, а я вашу. Мені не соромно за команду. Вийдемо, я тобі все розповім. Ти в футбол грав взагалі? А команди тренував? Пишіть що хочете, але команду я в образу не дам. Ні Гусєва, ні Шевченка, ні когось іншого. Женіть на Блохіна. Не влаштовує вас Блохін, так і говоріть \”.

Після цього тренер українців відповів ще не кілька питань, але перед тим, як піти з прес-центру, знову запропонував журналісту вийти поговорити \”по-чоловічому один на один\”..

Відзначимо, що подібна поведінка Блохіна викликало здивування у одного з іноземних представника преси, з яким вдалося поговорити tochka.net. На думку зарубіжного журналіста, Блохін повинен був повести себе більш стримано, наприклад, просто сказати, що це ваша думка, але у мене є своя.

За матеріалами: tochka.net

peredplata