Чернівецькі спортсмени стали призерами 1-го етапу Чемпіонату України з мотокросу

Цими вихідними 20-21 квітня в м.Суми відбувся перший етап Чемпіонату України з мотокросу.Чернівецькі спортсмени прийняли участь у даному етапі та вибороли призові місця. Траса на якій проходили змагання є досить складною, має 23 різні види трамплінів та три ряди хвильрізного розміру та величини, прямі довгі ділянки на цій трасі практично відсутні.

Купіна Максим – 19-річний спортсмен, кандидат у майстри спорту, виступав у двох класах.В суботу були змагання серед Юніорів МХ250 в якому він став срібним призером, а також в неділюМаксим виступав укласі МХ2 де виборов бронзовунагороду.

Филипчук Назарій –молодий 8-мирічний спортсмен, який дебютував цього року в мотокросі,посів третє місце і став бронзовим призером етапу в класі мотоциклів 50см3.

Фрунзе Ігор – 33-річний майстер спортуУкраїни, посів друге місце середквадроциклів, в другому заїзді він деякий час утримував першу позицію, але фінішував другим. Інший буковинський спортсмен з Новоселиці Боднарюк Сергійтакож виступав в класі квадро, але фінішував лише четвертим.

Молодим буковинським спортсменам в класі мотоциклів 65см3Унгуряну Едгару та Дарію Максиму з с.Мамалигане вдалося фінішувати в трійці лідерів проте вони принесли очки для команди.

Команда МСК «Буковина» в складі якої були Купіна Максим, Филипчук Назарій, Унгуряну Едгар та Дарій Максим на цьому етапі виборола четверте місце серед клубних команд молодіжного Чемпіонату України.

 

peredplata