Буковинські лучники вкотре на висоті

З 21 по 24 лютого поточного року на спортивній базі Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву м.Чернівці з стрільби із лука проводились відкриті Всеукраїнські змагання «Кубок Буковини».

Це популярні, традиційні змагання, в яких беруть участь найкращі лучники усіх областей України, а також із інших держав, де культивується стрільба із лука. Цьогорічний Кубок зібрав на теренах Буковини 164 спортсмена. Серед них були гості з Молдови та Румунії.

Вихованці СДЮШОР вкотре підтвердили свій високий професійний рівень, виборовши 4 золотих, 4 срібних і 3 бронзових медалей.

Так, перемогу здобули : серед молодших кадеток Валерія Долженко, серед кадеток − Вікторія Олексюк, команда молодших кадеток (Олександра Кукурузяк, Оксана Лазарук та Валерія Долженко) і команда кадетів (Михайло Островський, Федір Гринчук, Андрій Кайряк).

Учасники змагань і представники команд відзначили високий рівень підготовки та проведення Кубку. Про це повідомляють в Департаменті освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької ОДА.

peredplata