Прес-конференція Кличко – Пьянета

Прес-конференція Кличко - ПьянетаВ Мангеймі відбулася прес-конференція, присвячена майбутньому поєдинку чемпіона світу за версіями IBF / WBA / WBO / IBO і «TheRingMagazine» в суперважкій вазі Володимира Кличка (59-3, 51 КО) і Франческо Пьянета (28-0-1, 15 КО), який відбудеться 4 травня на SAP-арені в Мангеймі.

Володимир Кличко: «Я зовсім не налаштований на легкий бій, але те, що він буде захоплюючим і цікавим, я обіцяю. Я не з чуток знаю про боксерські якості Пьянети, він був моїм спаринг-партнером, і, зізнаюся чесно, дуже жорстким і дуже незручним. Мені було важко з ним боксувати. Я хотів би іншого боксера в якості мого суперника, але не все від мене залежить.

Те, що Пьянета гідний суперник говорить і той факт, що він входить в топ-15 кращих боксерів. Але, головне, він дуже сильний ментально. Йому вдалося перемогти такого сильного суперника як рак. Я можу уявити, скільки моральних сил на це знадобилося, моя сім\’я теж через це пройшла, тому я відчуваю глибоку повагу до Пьянети.

Що ж стосується його слабких і сильних сторін, то ми це побачимо при зустрічі на рингу. У всякому разі, мотивація у нього дуже велика. При цьому, як у випадку перемоги, так і поразки, він нічого не втрачає. Все навантаження і увесь тиск лягає на мене, тому що в цьому бою на кону лежить відразу декілька поясів».

Франческо Пьянета:«Багато хто вважає мене андердогом, але це зовсім не так! Я був спаринг-партнером Кличко під час його підготовки до бою з Тоні Томпсоном і знаю його слабкості. Звичайно ж, Володимир Кличко зовсім іншого калібру, ніж всі мої попередні суперники, але я впевнений, що у мене є всі шанси перемогти його».

УліШтайнфорт (промоутер Пьянети): «Ви дуже скоро всі переконайтеся, що це буде дуже хороший бій. Ми з нетерпінням чекаємо цю дуель. Я не сумніваюся в перемозі Пьянети. Він вразить увесь боксерський світ перемогою. Ми подаруємо вам великий сюрприз!».

peredplata