Серед нових гравців ФСК «Буковина» є бразильський півзахисник

Серед нових гравців ФСК «Буковина» є бразильський півзахисникФутбольний клуб «Буковина» представив сьогодні, 20 березня, нових гравців. Почесний президент ФСК «Буковина» Віталій Михайлішин, головний тренер команди Вадим Заяць та генеральний директор клубу Віктор Олійник вручили новачкам футболки із номерами, під якими ті захищатимуть честь чернівецького спорту у першості України. Перше знайомство нових гравців зі ЗМІ відбулося у конференц-залі ГТК «Буковина».

«Знаю, що напередодні початку другого кола першості України з футболу клуб віддав чимало часу тренуванням і провів не одну успішну контрольну зустріч, – зазначив керманич міста, звертаючись до присутніх у залі. – Наскільки дозволили фінанси, підсилився гравецький склад «Буковини». До чернівецької команди долучилися амбітні молоді футболісти. Переконаний, що завдяки цим факторам наш футбольний клуб стане сильнішим, проявить свою майстерність і виконає завдання на цей сезон. Адже сьоме місце у турнірній таблиці першості – це далеко не межа.»

Перший офіційний матч у другій частині сезону 2012/2013 Першої ліги відбудеться 24 березня, коли «Буковина» зустрінеться на виїзді із командою «Динамо-2».

«Наша команда підходить до цієї частини сезону у хорошій формі, – каже Віктор Олійник. – Ми провели учбові збори у Чернівцях, на «Аква-Плюс», а також два в Криму. До речі, останні відбулися на найкращій базі Кримського півострову, завдячуючи нашому почесному президенту. «Буковина» стала сильнішою і може розраховувати у цьому сезону принаймні на підсумкове 5-е місце.»
Новачки «Буковини» виступатимуть під такими номерами: Артур Новотрясов (екс-гравець «Кримтеплиці» (Молодіжне)– 16, Олександр Семенюк («Оболонь» (Київ) – 18, Андрій Сагайдак (ФК «Полтава») – 19, Артем Єлов («Буковина-2») – 22, Владислав Лупашко («Оболонь») – 27, Максим Боровець («Металіст» (Харків) – 28, Алан Да Сілва Соуза («Мацубара» (Бразилія) – 42.

peredplata