Які авта найпопулярніші на Буковині: ТОП-5 моделей регіону

У серпні у Чернівцяхта області зареєстрували 66нових авто, на кожне з яких в середньому витрачали 30 тисяч доларів США.

Понад50% автомобілів, які зареєстрували у регіоні мали ціну від 17 до 35 тисяч доларів, а середня вартість автомобіля становила 30 тисячі доларів. Загальна сума покупокна Буковиніминулого місяця склала 2мільйони доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання, – повідомляє аналітичний відділ сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішими авто в регіоні були машини марки Toyota. УЧернівцяхзареєстрували 14таких машини на суму півмільйонадоларів. Також часто купували Renaultі Volkswagen.Серед моделей бестселером став кросоверRenaultDuster.

Загалом, у серпні в Україні продали понад 7 тисяч нових автомобілів на суму 210 мільйонів доларів США. Це на 10% більше ніж у серпні минулого року. Найбільшу кількість нових автомобілів зареєстрували у столиці. У серпні кияни придбали майже 3 тисячі авто на 90 мільйонів доларів.

Нагадаємо, впродовж перших шести місяців 2018 року в Чернівцях та області зареєстрували понад три сотні нових авто, а середня вартість кожного автомобіля становила 30 тисяч доларів. Тоді найпопулярнішою маркою був Volkswagen, яких зареєстрували 61 авто на суму 1,5 мільйони доларів.

 

peredplata