Теми дня ТВА 06.05.2014

– Господарський суд відсудив у фірми, що належить чернівецькому бізнесмену, більше трьохсот тисяч гривень на користь міста.
– На Буковині УБОЗ готове до боротьби з екстремізмом та сепаратизмом. Сьогодні цей підрозділ міліції відзначає 23-тю річницю з дня створення.
– Студенти та учні, буковинці й поляки зібрались у музеї серед експонатів Другої світової, аби розповісти про неї свої історії.
– Банкір на мерське крісло. Шанси невеликі. 31-річний Петро Олексюк вирішив позмагатись за посаду міського голови Чернівців.
– Унікальний український проект, або Чернівці – місто сплячих. Учора в обласній філармонії відбувся концерт за участю слабозрячих з України й Грузії, утім, зала була напівпорожньою.
– \”Два крила\” – так називається виставка, що сьогодні відкрилась у Чернівецькому художньому музеї. Її автори – Анна Сушарник та Дмитро Кравець – молоді митці з Кам\’янець-Подільського.
– Боротьба за звання кращого футбольного колективу краю буде наполегливою та безкомпромісною.
– Буковинці зуміли яскраво зарекомендувати себе на міжнародному турнірі в Чехії та зібрали достойну медальну колекцію на традиційних щорічних змаганнях \”Чернівці Опен\”.
– Запланований на наступні вихідні в Чернівцях чемпіонат України з мотокросу не відбудеться.

peredplata