«Батьківщина» відзначила ювіляра з Чернівців

«Батьківщина» відзначила ювіляра з ЧернівцівСлавних 85 років святкує вірний партієць ВО «Батьківщина», невтомний агітатор і учасник усіх партійних мітингів і акцій, учасник війни, поет, музикант і відомий на всю Україну бджоляр – Заслужений пасічник України Василь Аксентійович Гребенюк.

Привітали ювіляра й однопартійці. Голова обласної організації партії ВО «Батьківщина» Іван Мунтян та голова Шевченківської в м. Чернівці райпарторганізації Олександр Пуршага вручили старшому колезі традиційні в таких випадках квіти, солодощі і конверт з привітанням, поцілунки від працівниць офісу облпарторганізації.
А ще партійці вручили йому медаль «Ветеран партії» – нагороду, яка для пана Гребенюка особливо дорога і розчулила його до сліз. Адже перебуваючи в партії з 2002 року, він щиро і без очікування винагород був активістом усіх виборчих кампаній партії, тривалий час вів особисте листування з лідеркою ВО «Батьківщина» Юлією Тимошенко. Медаль була запроваджена до 10-ліття партії у 2009 році.
Василь Аксентійович сподівається зовсім скоро зустріти день, коли Юлія Тимошенко буде на свободі. А однопартійці побажали йому зустріти цей день у доброму здоров’ї і гуморі.

Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина»

peredplata