Михайло Сеничак – голова всіх митарів Буковини

Михайло Сеничак  - голова всіх митарів БуковиниНезважаючи на могутній супротив недоброзичливців Михайло Сеничак очолив податкову службу Чернівецької області.
Недавно він переміг на конкурсі всіх конкурентів, яких підтримувала влада, політики, депутати. Запорукою перемоги стало те, що за кілька місяців, виконуючи обов’язки начальника головного управління мін доходів у Чернівецькій області,він не тільки стабілізував, а й дещо підняв надходження різних платежів. За час керівництва уже надійшло більше 2 млрд. гривень.
Михайло Сеничак був активним учасником Майдану у Чернівцях та Києві 2013 – 2014 р.р. Зараз він чи не найбільше в області допомагає українській армії. Хоча про свою благодійницьку діяльність він зовсім ніде не обмовився жодним словом. Про це знають тільки воїни, які отримують від нього продукти, засоби захисту та інші необхідні речі. Навіть співробітникам не відомо, що кілька разів Михайло Сеничак уже побував у зоні АТО. Він для цього використовував тільки вихідні дні. А волонтерів, які з ним разом їздили на війну, пан Михайло попросив нікому про це не розповідати.
Зараз, уже в новому статусі повноцінного керівника всіх митарів Буковини, Михайло Сеничак з потроєною енергією береться до справи, яку добре знає. Бо свого часу він здобув три вищі освіти, одна із яких – економічна.
Чим більше злості у недоброзичливців, тим більше стимулу до праці, – каже пан Сеничак. – Тим паче, що держава і її армія потребує від кожного з нас повної віддачі сил, знань, умінь

peredplata