Павлюк і Куліш знищили \”Нашу Україну\” на Буковині

Павлюк і Куліш знищили "Нашу Україну" на БуковиніВони з 2007 року очолювали \”Нашу Україну\” на теренах Чернівеччини. Вони від неї відреклися. І зникла вона. А вони є…

Як пише сайт \”Молодого буковинця\”:

\”Фактично припинила існування Чернівецька облорганізація партії \”Народний союз Наша Україна\”.

– Партія проводила перереєстрацію, Чернівецька організація не перереєстровувалася, – сказав її колишній голова Володимир Куліш.

Він також спростував чутки, що більшість буковинських нашоукраїнців пішли у партію Петра Порошенка.

– Ні, це не так, зовсім небагато, бо \”Солідарність\” має інший формат, – вважає В.Куліш. – Хоча програми та ідеї подібні.

Нагадаємо, сам Володимир Куліш нині є головою облорганізації \”Партії Петра Порошенка \”Солідарність\”.

А як вони її любили ще недавно. І партія, і Ющенко їм віддячували високими посадами, прохідними номерами у списках. Знову ж звертаємося до першоджерел:

\”попередній список кандидатів у нардепи від партії “Наша Україна”. Згідно з ним, колишній перший заступник голови Чернівецької ОДА Володимира Куліша Віктор Павлюк – 13-й номер по списку від “Нашої України”.

Віктор Павлюк був першим заступником голови Чернівецької ОДА з травня 2006 до березня 2010 року. До цього працював у Криму на посадах в уряді автономії та у представництві Президента України у Криму.

Першу п’ятірку кандидатів на виборах від партії \”Наша Україна\” очолив екс-президент Віктор Ющенко. Про це повідомляє \”Українська правда\”. Другий номер у списку – Юрій Костенко, третій – Олексій Івченко, четверта – Ірина Ванникова і п’ятий Сергій Бондарчук. На вимогу делегатів з’їзд також виключив зі списку Віру Ульянченко.\”

peredplata