На Буковині діють путінські шпигуни. ДОПОВНЕНО

На Буковині діють путінські шпигуни. ДОПОВНЕНОВ Інтернет-мережі Росії та терористичних ДНР і ЛНР потрапили списки військовиків з ЗБТГР 80БТГр. Багато з тих, хто живе поряд з військовою частиною, не знали й не відали такого її маркування. А це є батальйон 80-ї аеробригади, який базувався у нас.

Список чіткий і правильний. Кожен офіцер та рядовий має вказівку на чітку посаду і місце перебування у той час, коли його опублікували. Це було на початку вересня 2014 року.
Тобто списки воїнів хтось викрав і передав ворогові. «Хтось» — це причетний до військової частини зрадник, або людина, котра має доступ до військового комісаріату. Можливим є також витік інформації з СБУ.
Ми не можемо ще виявити зрадника. Але з впевненістю заявляємо: він перебував чи досі перебуває на території Буковини.
Якщо ми маємо професійні спецоргани, службу контррозвідки в СБУ, прокуратуру та міліцію, то зрадника буде виявлено і знешкоджено.
А якщо ні?!.
Петро КОБЕВКО

Від редакції: Як повідомили нам у військовому комісаріаті, від них витоку інформації не могло бути з тієї причини, що вони нею не володіють. Ця секретна інформація знаходиться безпосередньо у військовій частині.

peredplata