Буковинський кандидат у народні депутати Андрій Маковей не порушив закон

Буковинський кандидат у народні депутати Андрій Маковей не порушив законГО «Опора» оприлюднила інформацію, що у в.о. №202 кандидат у народні депутати Андрій Маковей порушив закон. Станом на 30 вересня у селі Мамаєвці були білборди з написами про волонтерську діяльність кандидата.

Сам Андрій Маковей не спростовує цієї інформації. А навпаки, пояснює, що жодного відношення до передвиборчої агітації ці білборди не мають. Вони встановлені ще задовго до того як Маковея зареєстрували кандидатом.
Це соціальні заклики до об’єднання всіх небайдужих заради допомоги українським бійцям у зоні АТО. А також там подана інформація про благодійну діяльність Андрія у дитячих садках і школах тоді, коли ще ніхто про вибори навіть не вів мови. Це були справжні соціальні білборди.
Агітаційні білборди з’являться найближчим часом такими, яких вимагає закон про вибори, з відповідними вихідними даними: зазначенням тиражу, замовника, виготівника і відповідального.
До речі, сам Андрій мав розмову з представником «Опори», якому пояснив ситуацію з соціальним, а не агітаційним білбордом.
Але, на жаль, «Опора» це пояснення проігнорувала.

Буковинський кандидат у народні депутати Андрій Маковей не порушив закон

peredplata