Буковинець Москаль: бойовики оголосили на мене полювання

Буковинець Москаль: бойовики оголосили на мене полюванняГолова Луганської ОДА розповів, чому відключає мобільний і їздить без попереджень

Призначеному не так давно губернатором Луганської області Геннадію Москалю доводиться працювати в умовах сьогодення шпигунського трилера. Як розповів Сегодня.ua Геннадій Геннадійович, бойовики відкрили на нього справжнє полювання і постійно намагаються відстежити маршрут переміщень.

\”Вчора ми були в Чорнухине на нараді з директорами шкіл. В\’їзд у цей населений пункт можливий тільки з боку Дебальцеве, який контролюється бойовиками. Коду ми приїхали туди на блокпост, розвідка доповіла військовим, щоб ми їхали через 5 хвилин, так як бойовики планували прорватися до нас\”, – розповів Москаль.

За його словами, в цілях безпеки доводиться часто відключати мобільний телефон.

\”Я не беру з собою мобільний, так як це найкращий корректировщик вогню. Якщо запланована поїздка, то я їду без попереджень і без телефону – залишаю його в кабінеті. Місцева влада також заздалегідь не сповіщаю про візит – на жаль, серед місцевого населення ще дуже високі симпатії до так званих ополченцям\”, – зазначив губернатор.

Нагадаємо, в Луганській області бойовики воюють між собою за ринки – експерт.

Джерело

peredplata