Наш буковинський Москаль вигнав комуністів та регіоналів у Міловому Луганської області

 Наш буковинський Москаль вигнав комуністів та регіоналів у Міловому Луганської областіУ вівторок (11.11) у ході робочої поїздки до Міловського району під час наради в райдержадміністрації голова Луганської ОДА Геннадій Москаль відзначив складну соціально-економічну та політичну ситуацію в області, яка виникла через військове протистояння з бойовиками.

— Постійні обстріли артилерією та «Градами» призводять до того, що кожен день є постраждалі, руйнуються об’єкти соціальної сфери, — зазначив Г.Москаль. — Усі наявні кошти, які є в області, направляються на відновлення об’єктів інфраструктури та на допомогу людям.
Голова облдержадміністрації, відмітив, що значну відповідальність за те, що відбувається на Донбасі, несе КПУ та Партія регіонів. Йому незрозуміло, чому фракція комуністів в районній раді досі не ліквідована. Це зауваження визвало незадоволення депутатів від КПУ, на що Москаль в емоційній формі вигнав їх із залу засідань.
— У нас єдина область в Україні, де не працює обласна рада, — нагадав Г.Москаль. — Більшість її депутатів — члени ПР та КПУ. Вони втекли з області в Київ та за кордон, тому не буде обласного бюджету на 2015 рік, доведеться жити по бюджетному розпису 2014 року.
Голова ОДА дав ряд доручень районній владі, зокрема, переглянути районний бюджет, забезпечити до кінця року виплату заробітних плат, грошей на харчування дітей у навчальних закладах та забезпечення медикаментами лікарських установ. А також розпорядився взяти на особистий контроль підготовку до роботи підприємств ЖКГ у зимовий період, забезпечити участь району в щосуботніх ярмарках у Сєвєродонецьку тощо.
В заключному слові голова ОДА відзначив, що ідеали КПУ та ПР слід відкласти вбік і братися до роботи — працювати на людей, забезпечувати їх зарплатою, водою, електрикою, газом, хлібом. А якщо поставлені завдання не будуть виконуватися, то керівництво районів буде змінюватися.
Після наради Г.Москаль відвідав Луганський обласний козачий кінний театр «Лугарі». З керівником театру — новообраним народним депутатом від округу Юрієм Гарбузом досягнута попередня домовленість щодо проведення у квітні 2015 року кінних змагань на Кубок голови ОДА.

peredplata