Громадою села Оршівці здійснюється будівництво храму Св. Успіння Божої Матері.

Громадою села Оршівці здійснюється будівництво храму Св. Успіння Божої Матері.На даний час нами прийнято рішення збудувати тимчасову дерев’яну споруду для Богослужінь. Так як, всі ми розуміємо, що будівництво храму займе багато часу, зусиль та грошей… Зараз дуже необхідна Ваша допомога!

Гривня до гривні, піщинка до піщинки, ми разом назбираємо потрібну суму – і постане Православний Храм у Українському селі Оршівці.
Збудований нами Храм, безперечно, стане духовним центром села, врятує його майбутні покоління від насилля, наркоманії, пияцтва та бездуховності. Ми ж будемо сподіватися, що наші діти й онуки сформують більш людяне та моральне суспільство, ніж те в якому нині живемо ми.
Ми збудуємо для них це суспільство разом!
Просимо приєднатися до доброї справи і зробити свій внесок у неї. Десять, двадцять, п’ятдесят гривень – і Ваша посильна пожертва стане однією з цеглинок у стіні цього Храму, однією з бруківок у довгому шляху до морального відродження нашої України. Також будемо вдячні за будівельні матеріали для будівництва дерев’яної споруди, чи будь-яку іншу допомогу.
Ми хочемо вірити, що в нашій країні ще залишились добрі серця, адже в цей час віра це єдине що в нас є!

Рахунок для пожертв 26006000256305
ЄДРПОУ – 34678903
ПАТ Укрсоцбанк
МФО Банку 300023

Спаси Вас Господи, шановні жертводавці.
З надією та вдячністю за вашу допомогу,
Громада храму Св. Успіння Божої Матері та Отець Іван

peredplata