У лісовому господарстві Буковини – кадрові зміни

У лісовому господарстві Буковини – кадрові зміниСьогодні, 18 листопада, на нараді за участю першого заступника голови Чернівецької обласної державної адміністрації Івана Рибака, начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолія Ковальського, керівних працівників облуправління та директорів підпорядкованих лісгоспів представлено новопризначеного першого заступника начальника (головного лісничого) Чернівецького ОУЛМГ Романа Череватого.

Держслужбовець обійняв цю посаду згідно із наказом Державного агентства лісових ресурсів України №686-к від 17.11.2014 р.
Роман Іванович родом із Глибоччини. За освітою – лісівник, у 2000 році він закінчив Український державний лісотехнічний університет за спеціальністю «Лісове господарство». На державній службі – більше 14 років. Спочатку працював у Державному управлінні екології та природних ресурсів у Чернівецькій області Мінекоресурсів України, потім – у Державній екологічній інспекції у Чернівецькій області Мінприроди України. Останні два роки був заступником начальника відділу екологічного контролю природно-заповідного фонду, рослинного та тваринного світу місцевої Держекоінспекції.
Прес-служба Чернівецького обласного управління
лісового та мисливського господарства

peredplata