УВАГА! О 13.00 у сесійній залі Чернівецької облради відбудуться громадські слухання щодо бездіялності облради після майдану Гідності

УВАГА! О 13.00 у сесійній залі Чернівецької облради відбудуться громадські слухання щодо бездіялності облради після майдану ГідностіУ звяз\”ку з тим, що агресивний регіонал Олег Унгурян на сесіії облради виступив з провокативними ідеями, які були підтримані обласними депутатами, сьогодні люди збираються на віче і громадські слухання. Ставиться питання про розпуск Чернівецької облради.

Ця рада досі очолюється регіоналом Гайнічеру та його тушкою Манілічем. Ще один заступник від ФЗ Курко також підтримує цих недругів буковинської громади. Принаймні, мовчки сприяє їхній підривній діяльності. За рік регіонали оговталися і продовжують підривну діяльність в області. Їхній ідеолог Олег Унгурян виступає зі сепаратиськими ідеями, які знаходять підтриму у фракціях. Навіть такі патріотичні депутати зі Свободи, Батьківщини, Нашої України мовчки спостерігають за реваншем регіоналів. Студенти, ДІТИ МАЙДАНУ не простять реваншистам. Громадськість обурена. Керівник АВТОМАЙДАНУ Олексій Коломієць збирає автомайдан і вирушає до Унгуряну з люстраційним баком.

Сьогодні на Буковині буде покладено край реваншизму.

ГЕТЬ ПРОДАЖНУ РАДУ!

peredplata