У 2015 році загинуть лідери чотирьох країн – пророцтва Нострадамуса

Відомий середньовічний віщун передбачив світу безліч глобальних подій на 2015 року. За словами фахівців, їм вдалося розшифрувати передбачення знаменитого французького астролога Нострадамуса на 2015 рік, повідомляє limon.postimees.ee. За прогнозами великого алхіміка, наступного року світ переживе безліч неймовірних і глобальних подій.

У 2015 році загинуть лідери чотирьох країн - пророцтва Нострадамуса

Зокрема 2015-й ознаменується загибеллю лідерів одразу чотирьох країн в результаті замахів. Також в цей рік, за словами Нострадамуса, відбудеться ряд великих військових конфліктів.

Згідно з пророцтвом, в 2015 році Німеччину і Францію торкнеться сильний економічний криза, а от у США відбудеться потужний землетрус і гуманітарна криза як наслідок.

У свою чергу, в Італії почнеться виверження легендарного вулкану Везувій з численними жертвами.

Крім того, пророк припустив, що 2015 року буде винайдений еліксир життя, що дарує безсмертя, тому багато хто зможе дожити до 200 років, проте самі будуть цьому не раді, адже саме в цей період, за словами астролога, Земля потерпатиме від сильних радіаційних сонячних променів, вбивають усе живе.

Серед пророцтв Нострадамуса на 2015 рік – скасування податків, введення в деяких країнах дозволу на народження дітей, повстання мертвих з могил і знищення мовного бар\’єру, після чого люди різних національностей зможуть вільно розуміти не тільки один одного, але і тварин.

peredplata