Стали відомі подробиці моторошного вбивства цілої родини в карпатському лісі

Стали відомі подробиці моторошного вбивства цілої родини в карпатському лісі Наразі тіла загиблих відправлені на судмедекспертизу.

Поблизу курортного села Микуличин у лісі знайдено тіла п\’ятьох убитих людей – двох дорослих та трьох дітей, віком від двох до п\’яти років. Причини кровопролиття наразі не відомі, але головна версія слідства – батьки занапастили дітей, а потім наклали руки на себе, йдеться в сюжеті ТСН. 19:30. Охоронець нафтовидобувного підприємства останнім бачив живим одного із загиблих, коли в човіка зламалася машина по дорозі на роботу. \”Буквально в 15 метрах від мене стояла маленька дитина. Хлопчик. Був переляканий, плакав, кричав: дядя-дядя! Я до нього вирішив підійти, а він від мене втік в ліс. Я не пішов, бо темно. Коли я стояв, говорив з ним, почув постріл, але не звернув уваги, думав, мисливці\”, – розповідає свідок Едуард Савін.
Уже з колегами, які під\’їхали йому на підмогу, вирішили пошукати хлопчика в лісі й побачили мертвих людей. На лісовій стежці лежали чоловік, жінка та троє дітей: двох, чотирьох та п\’яти років. Усі з вогнестрільними пораненнями, а поруч – мисливська рушниця. Основна версія, яку наразі розглядає слідство, – дорослі спочатку вбили дітей, а потім себе, але чому, поки що пояснення немає. Нині відомо, що родина до Микуличина приїхала з Буковини в день смерті. Чоловік та жінка, співмешканці, разом працювали в одному з торговельних центрів Чернівців.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/stali-vidomi-podrobici-motoroshnogo-vbivstva-ciloyi-rodini-v-karpatskomu-lisi-398117.html

peredplata